Renova la teva Roba

roba-banner-520x300-cat

“Renova la teva Roba” és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus. Tria entre els punts d’intercanvi que trobaràs per tot Barcelona i porta-hi la teva roba. A canvi, et donaran cupons Renoves amb la puntuació corresponent, que després podràs intercanviar per la roba que més t’agradi a qualsevol punt de la xarxa. El millor residu és el que no generes. Compra i consumeix en la mesura justa.

Al Banc del Temps de la Sagrera la recollida es farà:

– Dimarts 15 i dimecres 16 de maig de 17 a 20h

L’intercanvi serà: – Dimarts 22 de maig de 17 a 20h

Com funciona la iniciativa?

A la recollida: S’admetran un màxim de 10 peces de roba. (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!)

La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’acceptarà roba de vestir. No s’agafaran sabates, roba interior ni de la llar.

A l’intercanvi: Es podran agafar com a màxim 10 peces. (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!). En el cas de roba de nadons també hi haurà les mateixes limitacions. No es podran utilitzar Renoves d’altres edicions, pel que et recomanem que no et desprenguis de tot cada temporada. Fes-ne un ús conscient!

Duu la teva roba i et donarem monedes “renova” que podràs fer servir el dia de l’intercanvi:

1 Renova: Samarretes i complements. 2 Renoves: Jerseis, camises i jaquetes fines. 2 Renoves: Roba de nadó (fins a 24 mesos) 3 Renoves: Pantalons, vestits, faldilles, roba de vestir, conjunts… 5 Renoves: Jaquetes grans i abrics.

Cal que tota la roba que vulguis intercanviar estigui en bon estat.

NO s’acceptaran aquestes categories de roba:  – Calçat (si està nou, es podrà posar en una zona sense punts per si algú se les vol endur, però no s’accepten per a l’intercanvi) – Roba interior – Pijames – Maletes – Roba de la llar – Moneders o carteres – Roba o complements amb publicitat

Organitza: Comissió de Responsabilitat Ambiental

VULL PARTICIPAR EN EL RENOVA ROBA